Hissteknik i Göteborg AB

Close Icon
   
Contact Info     Växelnummer 031-337 36 30
Felanmälan 031-337 36 39

Specialhissar i Göteborg med omnejd

Hos Hissteknik i Göteborg hittar ni ett brett utbud av hissar som täcker de allra flesta behov. Förutom nymontage av hissar så erbjuder vi givetvis även ombyggnad, service och reparationer. Med gedigen erfarenhet inom hissbranschen så kan vi även erbjuda trygga och kvalitativa specialhissar för olika behov. Nedan kan du läsa mer om våra specialhissar.

Båthissar

Båthissar finns i olika utföranden och kapacitet. Eftersom båtar är tunga är detta gedigna hissar vars hastighet och kapacitet är anpassade till förhållandena. På Hissteknik i Göteborg erbjuder vi lösningar som passar de flesta båtar.

Panoramahissar

Med en panoramahiss från Hissteknik i Göteborg får ni en hisslösning som ger optimal utsikt och hissen kan användas såväl inomhus som i fasaden.

Utomhushissar

Utomhushissar är just vad de heter och de kan till exempel vara ett alternativ för fasaden. Hur utförandet och kapaciteten ska vara kan vi skräddarsy efter just dina behov för utbudet är väldigt brett.

Hissar för vindkraftverk

Vi på Hissteknik i Göteborg kan även erbjuda hissar för vindkraftverk. De finns i olika utföranden och vi är säkra på att vi har något för alla behov.

Oavsett om du befinner dig i Göteborg, Kungsbacka eller Kungälv så är du välkommen att kontakta eller besöka oss för att höra mer om våra specialhissar. Vi hjälper dig från start till slut. Väl mött!